Supermama pakket - Op jouw gezondheid

Voeg jaren toe aan je leven
Voeg leven toe aan je jaren

Het supermama pakket.

Altijd het goede voorbeeld in huis met de zelfcheck vitale mama held en een simpel en gezond weekmenu met boodschappenlijst. 'Een vitaal gezin begint bij jouzelf'. Te vaak een ongezonde hap op tafel omdat je werk af moet? Lijdt jullie gezondheid onder jouw deadlines? Ook jouw leven kent een deadline! Tover jezelf nu om en zie je kind gezond opgroeien.

Jouw kind superheld zijn? Hij is het waard. En jij ook!

Vrouwen zijn gemiddeld op hun 42ste al chronisch ziek. Dit getal daalt nog steeds. Waar offer jij je gezondheid voor op? We worden steeds zwakker, zieker en dikker door ons comfort, de overvloed, de verkeerde voeding, gebrek aan beweging, te veel stilzitten, de hoeveelheid gifstoffen, chronische stress, gebrek aan sociale steun, geen levensdoel etc. Slecht nieuws: De generatie van onze kinderen wordt minder oud! 

Wil je vitaal oud worden? Begin dan nu hier, en ontdek via de zelfcheck vitale mama held waar jij het gewenste en ongewenste voorbeeld in huis geeft. In 3 minuten ontvang je het resultaat met 15 bruikbare tips, inclusief een simpel, snel en gezond weekmenu met boodschappenlijst. Je hoeft hiervoor geen meesterkok te zijn.

Hoe werkt het supermama pakket?

De zelfcheck vitale mamaheld is een test die ontwikkeld is om snel jouw vitaliteitscore te produceren op basis van je antwoorden. In 3 minuten genereer je een resultaat met volop bruikbare tips voor jou en jouw gezin. Als je inzicht wilt in de gewenste en ongewenste uitgaven op gebied van jouw vitale gezondheid dan is dit een mooie plek om te starten. Het duurt maar 3 minuten Het kost €7,50 incl. btw voor deze kleine stap die je leven kan veranderen Je ontvangt direct jouw resultaten. Inclusief meer dan 15 bruikbare tips vanuit de evolutie om direct toe te passen in jouw leven. Inclusief een gezond en eenvoudig weekmenu met boodschappenlijstjes. Op jouw gezondheid! En die van je gezin.

Wat kost het supermama pakket?

Het kost €7,50 incl. btw

Wat eten we vandaag?
Ontvang de gratis spelregels voor een gezonde en makkelijke maaltijd op tafel.

LET OP!
DIRECT AANMELDEN VOOR
EXPERIMENT LAAG INKOMEN

Meer vitaal in een kwartaal.

Wil je aan de slag met jouw vitaliteit? Niet alleen fysiek, maar ook sociaal, mentaal en inspiritatief? Maak dan gebruik van dit aanbod om mee te doen met dit experiment! Je betaalt pas achteraf zelf hoeveel je het waard vindt, dus geheel zonder risico!
Op jouw gezondheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders