Gratis spelregels gezonde maaltijd - Op jouw gezondheid

Gratis spelregels gezonde maaltijd

Simpele regels voor een gezonde maaltijd op tafel zodat je minder beslissingen hoeft te nemen over een gezonde maaltijd op tafel.

Voeg jaren toe aan je leven
Voeg leven toe aan je jaren

Spelregels gezonde maaltijd.

Nooit meer keuzestress en terug naar de basis van oervoeding met een paar simpele spelregels voor een gezonde maaltijd op tafel. Geen lijstjes meer. Als vanzelf wordt de gezonde keuze, de makkelijke keuze, hoef je nooit meer na te denken, houd je tijd over en krijgt het lichaam wat het nodig heeft.

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct de gratis spelregels.

Jouw kind superheld zijn? Hij is het waard. En jij ook!

Vrouwen zijn gemiddeld op hun 42ste al chronisch ziek. Dit getal daalt nog steeds. Waar offer jij je gezondheid voor op? We worden steeds zwakker, zieker en dikker door ons comfort, de overvloed, de verkeerde voeding, gebrek aan beweging, te veel stilzitten, de hoeveelheid gifstoffen, chronische stress, gebrek aan sociale steun, geen levensdoel etc. Slecht nieuws: De generatie van onze kinderen wordt minder oud! 

Wil je vitaal oud worden? Begin dan nu hier, en ontdek via de zelfcheck vitale mama held waar jij het gewenste en ongewenste voorbeeld in huis geeft. In 3 minuten ontvang je het resultaat met 15 bruikbare tips, inclusief een simpel, snel en gezond weekmenu met boodschappenlijst. Je hoeft hiervoor geen meesterkok te zijn.

Hoe werkt het vitale mama pakket?

De zelfcheck vitale mamaheld is een test die ontwikkeld is om snel jouw vitaliteitscore te produceren op basis van je antwoorden. In 3 minuten genereer je een resultaat met volop bruikbare tips voor jou en jouw gezin. Als je inzicht wilt in de gewenste en ongewenste uitgaven op gebied van jouw vitale gezondheid dan is dit een mooie plek om te starten. Het duurt maar 3 minuten Het kost €7,50 incl. btw voor deze kleine stap die je leven kan veranderen Je ontvangt direct jouw resultaten. Inclusief meer dan 15 bruikbare tips vanuit de evolutie om direct toe te passen in jouw leven. Inclusief een gezond en eenvoudig weekmenu met boodschappenlijstjes. Op jouw gezondheid! En die van je gezin.

Wat kost het vitale mama held pakket?

Het kost €7,50 incl. btw

Op jouw gezondheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders