Meer vitaal in een kwartaal - Op jouw gezondheid

Voeg jaren toe aan je leven
Voeg leven toe aan je jaren

Meer vitaal in een kwartaal.

'Een vitaal gezin begint bij jouzelf'. Zet je je kind achter de tablet omdat jij je werk moet afmaken? Lijdt jullie gezondheid onder jouw deadlines? Ook jouw leven kent een deadline! Meer vitaal in een kwartaal is er voor ambitieuze moeders met weinig tijd. Je leert optimaal gezond te genieten, passend in jouw dag zodat met 1 uur extra tijd vrij, de gezonde keuze, de makkelijke keuze wordt. In drie maanden tijd, met persoonlijke begeleiding, op jouw gekozen locatie en drie maanden extra support als cadeau zodat je het zeker weten volhoudt. Gezond leven is ineens een feestje! Gun het jezelf! En je gezin.

Je wilt oud worden,
maar je niet oud voelen.

Vrouwen zijn gemiddeld op hun 42ste al chronisch ziek. Dit getal daalt nog steeds. Waar offer jij je gezondheid voor op? We worden steeds zwakker, zieker en dikker door ons comfort, de overvloed, de verkeerde voeding, gebrek aan beweging, te veel stilzitten, de hoeveelheid gifstoffen, chronische stress, gebrek aan sociale steun, geen levensdoel etc. Slecht nieuws: De generatie van onze kinderen wordt minder oud! Wil je vitaal oud worden? Begin dan nu, voordat je niet meer weet waar de tijd gebleven is. Start met het opbouwen van een vitale rekening zoals je dat ook financieel doet. Wordt jouw kind superheld. Hoe? Door een gezonde leefstijl waarbij je vanuit OERoude evolutionaire principes gezond kunt genieten. Zet jezelf op één met Meer vitaal in een kwartaal!

Herken je dit?

Je hebt van alles
geprobeerd, toch lukt het niet.

Wat bereik je met
Meer vitaal in een kwartaal?

Een nieuwe ‘way of living’

Meer vitaal in een kwartaal maakt gezond leven praktisch en leuk. Je leert trouw te blijven aan jezelf en ontwikkelt een nieuw leefstijlpatroon. Eén die bij jou past en waar je jezelf makkelijk aan kunt houden.

Voel je jong en optimaal gezond

Vitaal oud worden zodat je kunt genieten van je opgroeiende kinderen en niet je hele leven hard hebt gewerkt om te eindigen met een heel kort pensioen. Gezond leven is ineens een feestje voor jou en je gezin. Op deze manier haal jij meer in en uit je leven.

Een goed gevulde vitale bankrekening

Wat wil jij nog kunnen als je 80 bent? Begin dan de 30 jaar ervoor want hoe langer je wacht hoe minder je op je 80ste kunt. Begin dus nu je vitale rekening op te bouwen zoals je dat financieel ook doet. Je bent heel flexibel, tenzij je wacht tot het je overkomt.

In actie komen zonder terug te vallen

Je wilt het niet alleen, maar je kiest er werkelijk voor om nu in actie te komen en je droom te realiseren. Aan het einde van het traject weet je ook hoe je jezelf kan bijsturen. Als er een lampje brandt op je dashboard weet je zelf wat je moet doen. Wie goed voor zichzelf zorgt, zorgt automatisch goed voor haar gezin.

Tientallen particulieren gingen je al voor!

Wat anderen over het traject zeggen

‘Eefje heeft me echt aan het denken gezet ten aanzien van mijn leefstijl, gezondheid en voeding. Het gesprek was open, zonder vooroordelen of veroordelingen. En het was toegespitst op de punten die ik graag wil aanpakken. Dat helpt om er daarna ook echt mee aan de slag te gaan. Net als de praktische tips die goed zijn in te bouwen in mijn bestaande routine.’
Floor
HR Expert Grote onderneming uit de schoonmaak
Eefje heeft me enthousiast gemaakt met haar overtuiging, kennis en kunde over wat gezonde voeding, beweging en slaap in positieve zin doet met zowel lichaam als geest. Ook heeft ze mij geleerd “om” te denken v.w.b. gezonde keuzes maken. Niet minder eten, maar slimmer en gezonder eten, slimme manieren om aan de dagelijkse benodigde beweging te komen en ook vooral inzichten gegeven in waar ik van oplaad en ontspan! Zonder oordeel laat ze je in je waarde. Je krijgt een recept op maat voor een duurzaam resultaat!
Anouk
HR business partner Regionaal Ziekenhuis
Het traject met Eefje was heel fijn, betrokken en op maat. Ik ben bewust geworden van mijn gedrag en dat je met kleine stapjes het beste resultaat boekt.
Martine
Allround marketeer middelgroot softwarebedrijf
Eefje Henkelman

Er is altijd een reden om iets uit te stellen of niet te doen.

Een gezonde leefstijl op jongere leeftijd is van grote positieve invloed op latere leeftijd. Blijf jij nog één, twee, drie, vijf of tien jaar wachten? Kies je zwak of sterk? Met de juiste leefstijl is het stuurbaar.

Eefje is gezondheidscoach en adviseur en het gezicht achter Vitaal in een Kwartaal. Eefje: ‘Van betekenis zijn voor de vitale- mens, organisatie en leefomgeving, dat geeft mij energie. Op een plezierige manier weet ik veranderingen op het gebied van leefstijl teweeg te brengen. Ik help met de juiste zelfzorg voor optimale vitaliteit en gezondheid. Dit is altijd maatwerk en de omgeving waarin je woont en werkt is hier onlosmakelijk mee verbonden. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.’

Eefje in het kort

Verbinder en ervaringsdeskundig.

E = Empathisch (positief, mensgericht, een verbinder van nature)
E = Ervaringsdeskundig (jouw gids in dit avontuur, bouwer, organisatietalent)
F = Flexibel (bevlogen en een groot aanpassingsvermogen)
J = Juicht met je mee (betrokken bij het doel, nuchter)
E = Eerlijk (onbevooroordeeld en echt)

Gecertificeerd Oersterk coach

Waarom zou je wachten op klachten, terwijl je ze ook kunt voorkomen? Tijdens mijn studie tot Oersterk Coach leerde ik alles over het interpreteren van lichaamssignalen. Want je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Het leven is niet maakbaar, maar wel stuurbaar.

Voor wie is Vitaal in een kwartaal?

Ambitieuze hardwerkende moeders die het beste uit hun gezinsleven, hun werk en hun gezondheid willen halen. Bouw niet alleen je financiële pensioen op maar zorg ook voor de gezamenlijke gezondheidsrekening. Plan direct een gratis kennismakingsgesprek in via de onderstaande button.

Hoe werkt het traject?

Meer vitaal in een kwartaal is een drie maanden traject. Je krijgt persoonlijke begeleiding waarbij we kijken naar welke signalen het lichaam afgeeft, waar de vitaliteitswinst te halen valt en wat je gaat doen voor de gewenste koerswijziging van jouw leven. Het lukt jou om in de basis gezond te leven en optimaal gezond te zijn. Je leert dit ook vast te houden door je eigen vitaliteitsrecepten uit te schrijven. Op deze manier werken we aan jouw gezonde spaarrekening en die van je gezin. Na het traject krijg je als bonus een kwartaal ondersteuning per app en mail over de besproken materie.

Stappenplan "Meer vitaal in een kwartaal"

1. Eerst contact
2. Vrijblijvend oriënterend gesprek
Korte kennismaking, de aanleiding en de werkwijze.
3. Intakegesprek
Inventarisatie van de huidige situatie op basis van het intakeformulier zodat we weten wat er speelt en welke mogelijke verstoringen er zijn. Het doel en het gewenste resultaat brengen we helder in beeld.
4. Oplossingsgesprek
Je kiest voor de verandering. Samen schrijven we je eigen vitaliteitsrecept.
5. 30 Dagen aan de slag met je eigen recept
Je experimenteert met je eigen ‘recept’ en je krijgt hulp als je het even niet meer weet.
6. Tussenevaluatie
Voortgang bespreken. Indien nodig, stellen we het recept bij of vernieuwen we het recept om het nog beter in je dag te plaatsen.
7. Eindgesprek
Doel bereikt? Dan proosten we uiteraard op jouw gezondheid.
Je hebt een plan om dit vast te houden en weet hoe je regelmatig toetst en bijstelt.
8. Nazorg
Ook na dit traject krijg je nog een extra kwartaal ondersteuning over de besproken materie.

Waar kijken we allemaal naar?

Vitaliteit bestaat uit onderstaande vier elementen. Deze zijn van elkaar afhankelijk en maken van jou een geheel. Is één van de onderdelen uit balans? Dan merk je dit fysiek als eerste. Gelukkig heb je alle gereedschappen in huis om het bij elkaar te houden en te lijmen. Daar gaan we jou bij helpen. Ook in relatie tot je woon, werk en leefomgeving.

FYSIEK

Hoe ga je met je lijf om?
Beweging, voeding, slaap, inspanning, ontspanning, gifstoffen

SOCIAAL

Hoe ga je met anderen om? Sociale steun op het werk en privé, veiligheid

ZINGEVING

Wie ben je? Jouw missie, passie, talent, geluk, loopbaan, waarden, geloof

MENTAAL

Hoe ziet je gevoelsleven eruit? Positieve en negatieve spanningen, stress, emoties, gedachten, mindset

Wat kost Vitaal in een kwartaal?

Meer vitaal in een kwartaal kost €595,- incl. btw
Extra consult voor bestaande cliënten €73,- incl. btw
Oriënterend gesprek is gratis

LET OP!
DIRECT AANMELDEN VOOR
EXPERIMENT LAAG INKOMEN

Meer vitaal in een kwartaal.

Wil je aan de slag met jouw vitaliteit? Niet alleen fysiek, maar ook sociaal, mentaal en inspiritatief? Maak dan gebruik van dit aanbod om mee te doen met dit experiment! Je betaalt pas achteraf zelf hoeveel je het waard vindt, dus geheel zonder risico!

‘Met de kennis van nu weet ik dat mijn leefstijl normaal leek maar niet normaal was. Alsof er continu een beer achter me aanzat. Migraine, keelklachten, knieklachten en de hyperventilatie behoren tot het verleden.’

Veelgestelde vragen

Meer vitaal in een kwartaal maakt gezond leven praktisch en leuk. Je leert trouw te blijven aan jezelf en ontwikkelt een nieuw leefstijlpatroon. Een die bij jou past en waar je jezelf makkelijk aan kunt houden. 

Meer vitaal in een kwartaal is een drie maanden traject. Je krijgt persoonlijke begeleiding waarbij we kijken naar welke signalen het lichaam afgeeft, waar de vitaliteitswinst te halen valt en wat je gaat doen voor de gewenste koerswijziging van jouw leven. Het lukt jou om in de basis gezond te leven en optimaal gezond te zijn. Je leert dit ook vast te houden door je eigen vitaliteitsrecepten uit te schrijven. Op deze manier werken we aan jouw gezonde spaarrekening. Na het traject krijg je als bonus een kwartaal ondersteuning per app en mail over de besproken materie.

Eefje is zelfstandig gezondheidscoach en adviseur. ‘Van betekenis zijn voor de vitale- mens, organisatie en leefomgeving, dat geeft mij energie. Op een plezierige manier weet ik veranderingen op het gebied van leefstijl teweeg te brengen. Ik help met de juiste zelfzorg voor optimale vitaliteit en gezondheid. Dit is altijd maatwerk en de omgeving waarin je woont en werkt is hier onlosmakelijk mee verbonden. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.’ 

Ambitieuze moeders die het beste uit hun gezinsleven, hun werk en hun gezondheid willen halen. Geschikt voor de hardwerkende moeder die vitaal oud wil worden zodat ze er samen met haar gezin van kan genieten en niet haar hele leven hard heeft gewerkt om te eindigen met een heel kort pensioen.

Het antwoord is nee. In principe kan ik iedereen in de vooruitstand brengen om optimaal gezond en vitaal te zijn, mits er niet ergens anders al een traject loopt.

Je kunt je direct aanmelden, mits er nog plekken beschikbaar zijn.  Aanmelden kan door het inplannen van een kennismakingsgesprek via de buttons op deze pagina. 

Meer vitaal in een kwartaal kost €595,- incl. btw
Extra consult voor bestaande cliënten €73,- incl. btw
Oriënterend gesprek is gratis

Check dit bij je eigen zorgverzekering. Er zijn geen afspraken gemaakt met verzekeraars. Informeer wat je werkgever hier mogelijk in kan betekenen.

Check je ongewenste mail of spam. 

Staat het antwoord wat je zoekt er niet tussen?
Neem dan contact op via het onderstaand formulier of plan een afspraak!

Contactformulier

Op jouw gezondheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders